Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σκέτη αντιγραφή... αμάν πια!!!

Τελικά ο κόσμος δεν έχει έμπνευση. 

Αντί κάποιοι να κάτσουν και να σκεφτούν, να βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει και να παράγουν γνώση... πάνε στην εύκολη λύση... κάθονται και αντιγράφουν τους άλλους!!!

Βασικά αμφιβάλω αν κάνουν το κόπο να πειγένουν και στα μελίσσια... έστω για να βγάλουν μια δική τους φωτογραφία!!! 

ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ!!!

Τον κόπο των άλλων τον οικιοποιούνται και με ένα απλό link για να μας ρύξουν στάχτη στα μάτια αναδημοσιεύουν τις αναρτήσεις άλλων. Και οι άτοιμοι δεν αναδημοσιεύουν ότι και ότι... 

ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠ!!!
ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ!!!

Για τους λίγους που δεν κατάλαβαν ακόμα... αναφέρομαι βεβαίως βεβαίως σε ένα καραγκιόζη που εχει το θράσσος να ονομάζετε και μελισσοκόμος. Συνήθως δεν αντιδρώ έτσι, αλλά αυτή η περίπτωση με έχει ενκνευρήσει αφάνταστα. Πως πας βρε καραγκιόζη και ‘‘κλέβεις‘‘ την πνευματική κόποση του άλλου; Με ποιο δικαίομα;

Εγώ τουλάχιστον κάνω σάτιρα και δεν αντιγράφω... μπορει να το ξεφτιλιζω λιγο αλλά είμαι κύριος...

ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ!!!!!!!!!!!!!

και για να μην νομίζετε ότι τα βγάζω από το μυαλό μου όλα αυτά ορίστε το link από το μπλοκ αυτού του καραγκιοζη.... αμάν πια με κάτι τύπους!!!



o καραγιόζης μελισσκόμος




11 σχόλια:

  1. εισαι γαματος συνεχισε ετσι οπως τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι η σωστη μεταλαμπαδευση της γνωσης. Απλα σε καθε μεταλαμπαδευση πρεπει να βαζεις λιγο παραπανω φλογα. (στο τελος θα καουτε ουλοι)

    η συνταγη εινα να παρις την τοπ αναρτηση και να τη πας ενα βημα μπροστα.

    αυγολεμονο στην τροφη εσυ? παστσιτσιο εγω.
    2 εκατομυρια κλικσ εσυ σε 5 χρονια, 1500 εγω σε 5 μερες

    κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....paei kai o karagiozos, tora 8a kleiseis kai ayto giannaki ???

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ είσαι βαθιά νυχτομένος... αν έκανες το κόπο να διαβάσεις τις αναρτήσεις θα καταλάβενες πόσο εκτός χρόνου και τόπου είσαι. Ο giannaki και ο κάθε giannaki μπορεί να παιζει με το δικό του πληκρολόγιο... με αυτό παίζω μόνο εγώ.

      The Real Ανώνυμος

      Διαγραφή
    3. Kanenas den einai nyxtomenos vre Spyreto.
      Plaka spame, opws ki' esy!!! Na min exeis kai to monopolio e?
      Afierosou sto forum pou plantazoun apo tin tyfla tous (les na ftaine ta seminaria tou ekastote giannaki?) oloi oi neoi melissokomoi.

      Xairetismata synforumiti mou

      Διαγραφή
    4. Καλά έχει πολύ γούστου... με περάσανε για παπά!!! έχω πέσει κάτω από τα γέλια... εγώ παπάς!!!

      Αλλά εδώ φαίνετε πόσο άσχετοι είναι με όλα τελικά κάποιοι... άκου εγώ παπάς!!!!

      Νυχτομένος πέρα για πέρα είσαι!!!
      Και καλά είναι να αναφέρεσε σε πράγματα σχετικά και όχι να σκορπάς κακίες εδώ και εκεί για δόλομα μπας και τσιμπίσει κανείς. Από αυτο φαίνετε τι σόι άνθρωπος είσαι.

      Όσο για τα φόρουμ... επειδή τα διαβάζω όλα τα ελληνικά μελισσοκομικά φόρουμ, νομίζω ότι προσφέρουν πολλά σε όλους και ιδίως στους νέους στο χώρο. Αν έχετε κότσια προσπαθήστε να γράψετε σε αυτά τις κοτσάνες σας και να δούμε τι χλεύασμα θα φάτε!!!

      Διαγραφή
    5. Siga mi skiseis to kalson...Ti na tsimpisei kaneis?
      Emeis xeroume poios eisai kai gelame giati nomizeis pos eisai anonymos....!
      Emeis grafoyme, esy den emfanizese sta forum.

      Ante se perimenoume na postareis sxolio ad hoc.
      Na doume poios 8a xleyasei poion.
      Perimenoume!


      Διαγραφή
  3. Πιο λες παπούλη;
    Παει αυτο μας αφησε μερες.
    Οταν κατι γινεται οχι για να δωσει κατι, αλλα για να παρει τοτε αυτο δεν μπορει να σταθει.
    Θα σε συμβουλευα να ψαξεις το βαθυτερο νοημα αυτης της γραμμης και να μην βαδιζεις κι εσυ αυτον τον δρομο ο οποιον οδηγει σε αδιεξοδα με απροοπτες εξελιξεις!!!
    Φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ προφανός έχεις μπερδευτεί... ξαναγραψε το σχόλιο σου και στείλε το εκεί που πρέπει για να το διαβάσουν οι άνθρωποι που το περιμένουν.

      Την ευχή μου...

      Διαγραφή
  4. Ο κοινώς λεγόμενος «παπατζής» κινεί τρία blogs πέρα δώθε. Σε ένα από αυτά έχει τοποθετήσει το αντικείμενο που ζητείται να βρεθεί. Οι παίκτες βάζουν στοίχημα που βρίσκεται το κρυμμένο αντικείμενο. Σχεδόν πάντα χάνουν τα λεφτά τους, ενώ ένας μυστικός συνεργάτης του απατεώνα, όταν βάζει στοίχημα κερδίζει, και με αυτό τον τρόπο παρακινεί το ενδιαφέρον των υπολοίπων να παίξουν και αυτοί. Το όνομα του παιχνιδιού προέρχεται από τις λέξεις που λέει ο απατεώνας όταν μετακινεί τα blogs: «εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τους παραπάνω σχολιαστές, αλλά επειδή είδα ότι τα σχόλια τους έφτασαν στο σημείο να ξεχειλίσουν από κακία για ένα ιερωμένο που εκτιμώ μέσα από τα όσα κατά καιρούς γράφει, οφείλω προσωπικά να δηλώσω ότι ο ιερέας που διαχειρίζεται το Blog konstantispyros bees ΔΕΝ ΕΙΧΕ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG. Ο ιερέας δεν γνωρίζει ποιος είναι ο διαχειριστής αυτού του blog που διαβάζετε… και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γνωρίζουν και οι παραπάνω σχολιαστές.

    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    Αφήνω τα σχόλια μια και δεν μπορούν να βλάψουν ορθά σκεπτόμενους ανθρώπους και αναδεικνύουν τη βαθμό κακίας που μπορούν να καλλιεργήσουν κάποιοι επικίνδυνοι άνθρωποι που δυστυχώς κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να τους διαβάζουν.

    ad hoc δήλωση άσχετε - μα και τι άσχετος - υπάρχει πάνω πάνω στους τίτλους… μάθε λοιπόν τι σημάνει πρώτα το ad hoc και μετά κάνε το χρήση στο λεξιλόγιο σου. π.χ. εγώ χρησιμοποιώ την λέξη άσχετος για σένα γιατί… αλλά τι κάθομαι να εξηγώ… σιγά μην καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που με γράφεις... την ευχή μου νάχεις!!!

‘‘παρακαλώ πολύ όχι αισχρόλογα, σχόλια με βρισιές θα διαγράφονται, ευχαριστώ‘‘