Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Cointiply… πως εξασφαλίζω περισσότερα κέρδη!!!


Σε αυτή την ανάρτηση θα αναφερθώ με λεπτομέρειες γύρο από την δομή του Contiply και πως μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερα κέρδη από αυτό. Είναι η δεύτερη ανάρτηση της σχετικής σειράς αφιερωμένη στο Contiply, αλλά μπορεί να διαβαστεί και ανεξάρτητα από μόνη της. Αν όμως θέλετε να τα πάρετε τα πράγματα με την σειρά μπορείτε να διαβάσετε την προηγούμενη κατά σειρά ανάρτηση εδώ:
Λογικά θα έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο Cointiply και θα έχετε μαζέψει κάποια νομίσματα ως τώρα, αν όχι πατήστε στη παρακάτω εικόνα που θα σας οδηγήσει στο Cointiply και εφόσον το επιθυμείτε εγγραφείτε σε αυτό.
http://cointiply.com/r/OLyeo
Αν προσέξετε στην σελίδα του Contiply, πάνω δεξιά γωνία, γράφει πόσα νομίσματα (coins) έχετε συγκεντρώσει, την αξία τους σε δολάρια ($) και σε bitcoin (BTC).

  
Ότι μαζεύετε είναι σε νομίσματα, τα  «Coins» τα οποία, όταν θα φτάσουν ένα πλαφόν θα μπορείτε να τα μεταφέρετε (ανάληψη) στο εικονικό σας πορτοφόλι ως bitcoin ή ως doge coin. Για τα εικονικά πορτοφόλια μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ. Για μεταφορά ως doge coin χρειάζεστε τουλάχιστον 30.000 coins, ενώ για bitcoin 50.000 coins. Ορισμένα μέλη με το που επιτύχουν αυτά τα ποσά αμέσως κάνουν ανάληψη, άλλοι όπως εγώ τα αφήνουν να τοκίζονται. Γενικά προσπαθώ να διατηρώ λογαριασμό με τουλάχιστον 50.000 coins… ανάληψη κάνω όταν μαζέψω πάνω από 100.000 coins. Για να αποκτήσετε τόκους στα coins σας αρκεί να έχετε υπόλοιπο τουλάχιστον 35.000 coins. Αν υπάρχουν, τότε μπορείτε να πάτε στην οθόνη πάνω δεξιά και να πατήσετε πάνω στο όνομα χρήστη σας και μετά στο πεδίο «Account Settings». Στη σελίδα που θα ανοίξει ενεργοποιείστε τους τόκους (Enable 5% annual interest on your Coin balances over 35,000 Coins), που είναι 5%. Στην ίδια σελίδα μπορείτε επίσης να ενεργοποιήστε την λήψη προωθητικών email.
Το θέμα λοιπόν είναι πότε να κάνεις ανάληψη των bitcoin που έχεις μαζέψει. Η απάντηση είναι όταν το bitcoin έχει χαμηλή τιμή στην αγορά! Επειδή εσύ μαζεύεις coins, που έχουν μια σταθερή τιμή, μπορείς να παρακολουθείς την αγορά και όταν αξίζει περισσότερο για σένα να κάνεις την ανάληψη. Αυτό ακούγετε δύσκολο αλλά είναι πανεύκολο!!! Στην μπάρα του Cointiply, εκεί που λέει «Info» έχει ένα πεδίο που γράφει «Crypto Prices»… πατήστε το και θα έχετε μπροστά σας τις τρέχουσες τιμές πολλών κρυπτονομισμάτων!!!
Στο Cointiply εκτός από coins μαζεύετε ως μέλος και βαθμούς, τους CointiPoints. Τους βαθμούς αυτούς σου τους δίνουν ως ανταμοιβή για την δραστηριότητα σου. Δηλαδή λαμβάνεις από:
Offerwalls, Faucet, Videos, PTC Ads, Video Games: 1 βαθμός για κάθε 10 coins που μάζεψες.

Επίσης λαμβάνεις 5 βαθμούς για κάθε 1,000 coins που θα στοιχηματίσεις… αλλά ακόμα δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για αυτά και σας συμβουλεύω για την ώρα… μακριά!

Με τα CointiPoints αλλάζεις βαθμίδες (levels) και όσο πιο μεγάλο level είσαι τόσο πιο καλά για σένα από άποψη κερδών! Επίσης με τα CointiPoints μπορείς να αγοράσεις «Pods». Θα αναφερθώ σε αυτά σε άλλη ανάρτηση. Για την ώρα το πιο απλό για σένα είναι να είσαι ενεργός και να μαζεύεις έτσι CointiPoints. Για να δεις πόσα έχεις μαζέψει πάνε στην κεντρική μπάρα, πάτα εκεί που λέει «Dashboard» και μετά στο «Your Profile».

Θα κλείσω αυτή την ανάρτηση με ένα κόλπο για τις έρευνες (surveys). Θυμίζω ότι τα surveys μπορούν να αποδειχτούν ιδιαίτερα κερδοφόρα και υπάρχουν μέλη του Cointiply που καταφέρνουν να μαζέψουν πάνω από 50.000 coins σε μια μέρα! Για τα surveys, πατάς το γνωστό πλέον «$ Earn Coins» και αμέσως μετά «Complete Surveys». Κάντε τακτικές αναζητήσεις για έρευνες, ιδίως στα «Theorem Reach», «Your Surveys», «AdscendMedia» και «AdGatemedia» μια και σε αυτές συνήθως προσφέρουν περισσότερες έρευνες για Ελλάδα.


Μόλις ολοκληρώσεις μια έρευνα θα λάβεις νομίσματα στο λογαριασμό σου, πολλές φορές πάνω από 6.000 coins. Αλλά για να λάβεις πολλά ακόμα μην ξεχάσεις να γράψεις για αυτό στο chat! Ναι, μια απλή αναφορά σου στο chat ότι συμπλήρωσες μια έρευνα και κέρδισες νομίσματα μπορεί να σου αποδώσει περίπου 2% του κουμπαρά, δηλαδή πολλές φορές πάνω από 200 coins κάθε φορά!!! Αυτή η αυξημένη απόδοση μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως και πάνω από μια μέρα. Απλά θα πρέπει κάθε φορά που «βρέχει», δηλαδή κάνει rain στο chat, να γράψεις κάτι. Εγώ έχει τύχει να μαζέψω περίπου 5.000 coins συνολικά από το rain με συμμετοχή στο chat απλά γράφοντας την πρώτη φορά «Just finished a survey and gained ***** coins!!! Thanks a lot!!!» και στις επόμενες φορές έγραφα το ποσό που μου έδινε το chat, π.χ. «Received **** rain pool coin!!! Thank you very much!!!» και αυτή η αυξημένη απόδοση στο chat κράτησε για πολλές ώρες!!! Δείτε και την παρακάτω εικόνα που δείχνει πως το μερίδιο μου αυξήθηκε από 0.04% σε 3.05% αμέσως μετά τη συμπλήρωση μιας έρευνας.



Παρακάτω έχω ακόμα μια εικόνα από το ιστορικό των κερδών μου στο Cointiply. Την εικόνα αυτή την ανανεώνω που και που με μια πιο πρόσφατη όταν έχω χρόνο... αυτή είναι από τις 6 Απριλίου 2020. Βλέπετε τα έσοδα μου από δύο έρευνες (έλαβα από την καθεμιά 6.125 coins) που συμπλήρωσα σχετικά με τον Covid 19 στην χώρα μας. Επίσης μπορείτε να δείτε την απόδοση από το chat rain bonus πριν τη συμπλήρωση των ερευνών που ήταν 4 coins και αμέσως μετά που ήταν 102 coins!!!



Τα παραπάνω μπορούν ακόμα θα θεωρηθούν από τα βασικά για να κερδίσεις εύκολα και σίγουρα νομίσματα στο Cointiply. Προτείνω να γραφτείτε (απλά πατάς την εικόνα παρακάτω για αρχή) και να δοκιμάσετε… δεν χρειάζεται και δεν προτείνω να καταθέσει κανείς χρήματα… μόνο λίγο χρόνο να διαθέσετε. Μετά από λίγες μέρες ψάξιμο με το Cointiply θα υπάρξει εξοικείωση. Για περισσότερες πληροφορίες και στρατηγικές αναζητήστε στο ευρετήριο όσες αναρτήσεις γράφουν "Cointiply"… καλά κέρδη!!!


http://cointiply.com/r/OLyeo

63401

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που με γράφεις... την ευχή μου νάχεις!!!

‘‘παρακαλώ πολύ όχι αισχρόλογα, σχόλια με βρισιές θα διαγράφονται, ευχαριστώ‘‘