Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ο Ανώνυμος, η χρεωκοπία, η αράχνη και τα girls!!!

Μην με μπερδεύετε… ένας είναι ο "Ανώνυμος"…. Εγώ!!! Όλοι οι άλλοι θέλουν να μου μοιάσουν!!
Και για αλλαγή...

 μια μη σατιρική ανάρτηση… παρακαλώ προσπεράστε την και μην την διαβάσετε.

Στην προηγούμενη ανάρτηση μου διάβασα διάφορα στα σχόλια σας και σας ευχαριστώ που αφιερώνετε δυο λεπτά από τον χρόνο σας να τα μοιραστείτε μαζί μας. Όπως θα διαβάσατε και στα παλιότερα ποστ μου δεν σβήνω τίποτα… και έτσι θα πάει.
Όπως βλέπετε όταν εγώ σχολιάζω κάτι, όπου και εάν είναι αυτό και αποφασίσουν να το δημοσιεύσουν, γίνετε με παράλληλη εμφάνιση του αβαταρ μου και με όνομα χρήστη "Ανώνυμος", απλά γιατί είμαι ένας αληθινός χρήστης!!! Δηλαδή εάν πατήσετε πάνω στο ψευδώνυμο μου προβάλετε το προφίλ μου.


Έχοντας λοιπόν ειπωθεί αυτά, και διαβάζοντας τα σχόλια σας στην προυγούμενη ανάρτηση μου, σας ενημερώνω ότι τώρα έριξα μια πρώτη ματιά στο θέμα "ΕΠΕΙΓΟΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!! Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?" του μπλοκ "MELISSOCOSMOS" και σας πληροφορώ ότι δεν έχω σχολιάσει τίποτα εκεί. Άρα με συγχέετε με τους πραγματικούς ανώνυμους χρήστες, δηλαδή αυτούς που επιλέγουν να σχολιάσουν ανώνυμα.

Και έτσι αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα σοβαρό σχόλιο επί του θέματος, γιατί η κατάσταση της οικονομίας της Χώρας μας είναι σοβαρή για να την διακωμωδούμε και για να τρομάζουμε τον κόσμο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει... τι μπορούμε να αλλάξουμε;

Αυτοί που έχουν λεφτά λέτε να διαβάζουν τέτοιου είδους σαχλαμάρες; ή δεν έχουν φροντίσει ήδη για την πάρτη τους; Εμείς που είμαστε οι αποδέκτες της κάθε "θείας έμπνευσης" την πατάμε πάντα.

Συνονόματε η αισιοδοξία είναι καλό πράγμα, και εάν είμαστε ρεαλιστές μόνο θετικά μπορούν να βγουν από αυτή. Εσύ δηλαδή τι κάνεις... κλαις και μοιρολογείς; ελπίζω πως όχι. Νομίζω ότι μόνο με αισιοδοξία θα ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη εποχή για την Πατρίδα μας. Οι Γερμανοί και οι Γιαπωνέζοι αναστήσανε τις χώρες τους μετά το πόλεμο, που είχαν εκατομμύρια νεκρούς και ερείπια παντού, χρεωκοπημένοι και με τους συμμάχους πάνω από το κεφάλι τους. Εμάς τι θα μας κάνουν δηλαδή εάν χρεοκοπήσουμε... θα μας σκοτώσουν; Ζούσαμε σαν Έθνος σε μια ψευδαίσθηση, από το γαϊδουράκι καβαλήσαμε όλοι ακριβά αμάξια, από την φασολάδα το γυρίσαμε στα ξενύχτια στα μπαράκια κλπ κλπ. Ήταν δηλαδή σοβαρά πράγματα αυτά;
Με τις περικοπές που έγιναν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι απλοί έτσι..., (όχι οι μεγαλοκαρχαρίες που μας έφτασαν εδώ που είμαστε π.χ. βλέπετε τις περικοπές των υπαλλήλων της βουλής) την πάτησαν περισσότερο από όλους. Οι σωστοί νοικοκύρηδες είχαν το προϋπολογισμό και το κουμάντο τους, μετρημένα κουκιά κάθε μήνα,… τώρα τους έσφιξαν γερά και κάτσε μην χάσουν και τα σπίτια τους κάποιοι… Αυτοί λοιπόν θα πάνε να ψωνίσουν; Με τι; Καταρρέει λοιπόν και η αγορά και τα μαγαζιά, και βουρ απολύσεις και περικοπές και στον ιδιωτικό τομέα.

FRESKO:

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε σήμερα η Εισαγγελία Αθήνας με αφορμή δημοσιεύματα στο Ίντερνετ για επικείμενη χρεοκοπία της χώρας μας στις 25 Μαρτίου.

Αυτά τα λίγα… και για το άλλο μεγάλο μπλοκ… δεν ασχολούμαι μαζί του… αυτό γράφει τα κουφά… και εγώ τα ξαναπαρουσιάζω!!! Δηλαδή τώρα για το σημερινό του θέμα με τους καυλωμένους ποδοσφαιριστές εγώ θα φταίω αν το σχολιάσω???


ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!
φαίνετε πως όποιος έχει πρόβλημα ψάχνει να βρει λύσεις… και για να φτάσει στο σημείο να ψάχνει αράχνες από την Βραζιλία… η ανικανότητα θα πάει σύννεφο!! (μην πω αυτό που λέει ο γείτονας για το τι πράγμα έχει χτυπήσει τον εγκέφαλο).


My friend Johnny… sorry I can’t help you…  me too I’m trying to find the girls… if you see them protos give me a call.

6 σχόλια:

  1. Mην κοροιδευτε το ειπε και το τροκτικο, το καλυτερο blog στην ελλαδα

    MELISSOCOSMOS είπε...
    Για όσους πιστεύουν ότι ήταν λάθος που ανάρτησε ο MELISSOCOSMOS το κείμενο έχω να πω ότι πρώτο το troktiko την ανακοίνωσε.
    Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω ling.

    http://troktiko.eu/2011/03/10/%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-25-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eγω μολις του πα να προσεξει γιατι θα παει και φυλακη με αυτα που κανει. Του στειλα μινιμα αλλα δεν το βαλε

    http://www.lifo.gr/now/news/1829

    βασίλη.. καλυτερα σβήσε το αρθο τωρα που προλαβαινεις γιατι θα σε παει μεσα ο εισαγγελεας για διασπορα ψευδών ειδησεων. Ηδη ξεκίνησε η αρση απορρήτου για καποια blog σκεψου εσενα που δινεις και το ονομα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://ixnilatis33.blogspot.com/2011/02/blog-post_21.html HΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231099742

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231100096

    Παραπέμπονται 10 άτομα για το email της χρεοκοπίας και θα διωχθούν και κάποιοι που το αναμετάδωσαν απο τα μλογκ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia lete na tsimpisoun & ton billy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που με γράφεις... την ευχή μου νάχεις!!!

‘‘παρακαλώ πολύ όχι αισχρόλογα, σχόλια με βρισιές θα διαγράφονται, ευχαριστώ‘‘