Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα !!!

Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!

 Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Πολυτεχνείου και 26ης Οκτωβρίου, στα δικαστήρια.

Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της.



Αδύνατον να μην κοιτάξεις!!!

 Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.

Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω.

Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου "διάφορα" ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!

Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!

Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα!

5 σχόλια:

  1. Λοιπόν.. ο ξεσφίγγης ανακοινωσε οτι η ελλαδα παει για χρεοκοπια στις 25 κι εσυ ασχολησαι με ανεκδοτα http://melissocosmos.blogspot.com/2011/03/25-2011.html#more. Θελω να καταγγείλω οτι του εκανα σχόλιο και δεν το έβαλε.

    Του είπα συγκεκριμένα. ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗς ΤΡΑΠΕΖΑς ? ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ? ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ? και έστω οτι εχει δικιο.. που ξερει το διαγγελμα του προθυπουργου? Μην είναι και κειμενογράφος? κι εκείνος δεν απάντησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστε τον ήσυχο ρε. Τον τσίμπησε μελισσα οταν ηταν μικρός στον Εγκέφαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα σπάσω πλάκα μαζί σου ανώνημε,αν γίνει χρεωκοπία !!! Οση πιθανότητα έχει η χώρα να πάει μπροστά, αλλη τοση έχει να παει στην χρεωκοπία.
    Εγω ομως δεν μπορω να καταλάβω η δική σου αισιοδοξία απο που πηγάζει,μήπως εισαι δημόσιος υπάληλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως βλέπετε όταν σχολιάζω κάτι γίνετε με το αβαταρ μου και με όνομα χρήστη "Ανώνυμος". Δηλαδή εάν πατήσετε πάνω στο όνομα προβάλετε το προφίλ μου. Έχοντας λοιπόν ειπωθεί αυτά, και διαβάζοντας τα σχόλια σας, σας ενημερώνω ότι τώρα έριξα μια πρωτη ματιά στο θέμα "ΕΠΕΙΓΟΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!! Χρεωκοπία στις 25 Μαρτίου 2011 ? ? ? ? ?" του μπλοκ "MELISSOCOSMOS" και σας πληροφορώ ότι δεν έχω σχολιάσει τίποτα εκεί. Άρα με συγχέετε με τους πραγματικούς ανώνυμους χρήστες.

    Και για να κάνω ένα σοβαρό σχόλιο επί του θέματος, παρακαλώ διαβάστε την επόμενη ανάρτηση μου.

    Thanks 4 reading!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που με γράφεις... την ευχή μου νάχεις!!!

‘‘παρακαλώ πολύ όχι αισχρόλογα, σχόλια με βρισιές θα διαγράφονται, ευχαριστώ‘‘