Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπληκτικό Βίντεο: Τεχνική ανύψωσης μελισσοσμηνών... η μελισσοκομία σε άλλο επίπεδο!!!

Φίλες και φίλοι επιτέλους κάτι νέο. Συνάδελφοι χαίρομαι όταν έχω να σας δείξω νέα πράγματα και προπάντων όταν είναι για ενα θεμα που εσεις οι αναγνώστες ζητήσατε ξανά και ξανά: "Την ανύψωση μελισσοσμηνών" !!!
 

Οι μελισσοκόμοι όμως έχουν επινοήσει και δικούς τους τρόπους και αυτά που θα δείτε πιο κάτω αποτελούν προσωπική άποψη του cameraman σχετικά με μια νέα τεχνική ανύψωσης μελισσιών που μετά από πολλές δοκιμές και επιλογές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στα μελίσσια του, ελπίζω να μπορούμε να πούμε ότι την έχει τελειωποιήσει την μεθοδολογία προς ώφελος όλων μας.
 

Φυσικά καθε μελισσοκόμος έχει την δική του γνώμη για το θέμα που είναι σίγουρα σεβαστή. Ειδικά οι νέοι μελισσοκόμοι πρέπει με προσοχή να κουβαλάνε τα μελίσσια τους... αλλά και οι παλιοί μελισσοκόμοι θα έχουν όφελος να το παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό βίντεο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ!!!!


Είμαι σύγουρος ότι κάτι νέο μάθαμε πιστεύω και από αυτό το βίντεο και για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το πόσο λίγα γνωρίζουμε τελικά για αυτό το έντομο.Ευτυχώς, εδώ, στο μπλοκ αυτό των μελισσοκόμων, το #1 κατά γενική ομολογία και σας ευχαριστώ που με πιστεύετε όταν το λέω αυτό...
 μπορούμε και προσφέρουμε...

Δωρεάν μεταλαμπάδευση της μελισσοκομικής γνώσης προς όλους!!!!


Καλή χρονιά να έχουνε τα παιδιά σας στο σχολείο!!!!


30215 

2 σχόλια:

Ευχαριστώ που με γράφεις... την ευχή μου νάχεις!!!

‘‘παρακαλώ πολύ όχι αισχρόλογα, σχόλια με βρισιές θα διαγράφονται, ευχαριστώ‘‘