Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Μπιιιζ και τα κονόμισες!

Φίλοι μου όλο το χειμώνα κάθομαι, κριση σας λέω... άντε να πουλήσαμε για 1000 ευρώ εμπόρευμα. Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει... πρέπει να μαζεψω λεφτά. Το σκέφτικα το θέμα σοβαρά και νάμαι... θα πουλήσω αέρα κοπανιστό... θα τα κονομίσω θα δείτε!!!

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία η νέα μου δουλεία λέγετε "Μπιιιζ" όπως λέμε bees. Θα μάθω στον κόσμο να βοσκά μέλισσες!!! Και επειδή θέλω και λίγο τη διαφημισούλα μου... σας παρακάλω καντε μια αναμετάδωση του φιλαδίου που ετοιμασα:

WELCOME!!!

Είσαι άφραγκος; σε διώξανε από το σπίτι; δεν έχει να φας;


΄Μην μου αγχόνεσε εδώ είμαι εγώ!!! Θα σε οργανόσω με μελίσσια και φτιάχτικες!!! Μελίσσια, μπορεί να γίνει οπουδήποτε από τον καθένα, απολαμβάνοντας την φύση, τέρμα τα νοίκια (αρκεί να έχεις αντίσκινο... εγώ έχω) και παράγοντας μελάκι γεμίζεις το εντεράκι.
Μια κυψέλη μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα δάσος ή στην πίσω αυλή του γείτωνα. Έλα να γνωρίσεις τον μαγικό κόσμο της μέλισσας, κοντά μου.... όλοι οι άλλοι δεν ξέρουν όυτε το ώνομα τους να γράφουν, άσε από μελίσσια. Πάρε κανά δύο 50ευρα και έλα... είναι τόσο απλό, τόσο εύκολο!!!

Και μην ξεχνάς, το καλύτερο μέλι στον κόσμο είναι...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

Τα σεμινάρια μελισσοκομίας διοργανώνονται οποτε γουστάρετε αρκεί να έχετε μαζί σας τα δύο 50ευρα. Επίσης διοργανώνονται ειδικά "σεμινάρια" για επαγγελματίες μελισσοκόμους (σε τσιπουράδικα... μοναδική ευκαιρία για να φύγετε από την καθημερηνότητα... λέμε και τα μελισσοκομικά μας... αμ πως).

 

Οι παρουσιάσεις γίνονται κατά κανόνα στην Αθήνα, αλλά εφόσον υπάρχει ζήτηση πάμε και σε μελισσοκομείο... αλλά προσοχή αν πάμε σε αληθινά μελίσσια θέλω τρια 50ευρα συν τις βεμζίνες.

Συχνές ερωτισούλες που μου κάνουν:
Ερ. Γιατί δεν αναφέρεται η διεύθυνση διεξαγωγής, ημερομηνίες ώρες;
Απ. Για να μην μας την πέσει η εφορία. 

Ερ. Τι πρέπει να κάνω για να εξασφαλίσω την συμμετοχή μου;
Απ.  Να έχεις δύο 50ευρα.

Ερ. Πώς μπορώ να καταβάλλω τα χρήματα;
Απ. Στην παλάμι μου.... και αποδείξεις δεν έχει...

Ερ. Εάν διακόψω τα σεμινάρια μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;
Απ. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ερ. Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης;
Απ. Μεγάλε φέρε εσύ δύο 50ευρα και εγώ σου γράφω σε χαρτί ότι γουστάρεις!!!!

Ερ. Υπάρχουν εκπτώσεις;
Απ. Θα μας τρελάνετε... εδώ οι σουπερ ντούπερ διεξαγωγές σεμιναρίων και θες και έκπτωση;

Ερ. Θέλω να παρουσιάσω μια νέα ιδέα, ένα έξυπνο προϊόν, χειρισμούς.
Απ. Εγώ δύο 50ευρα θέλω την ημέρα... στο χρόνο αυτό εσύ αν θες πες μου ότι παπαριά γουστάρεις... σάμπος στο σπίτι που θα καθόμουν καλήτερα θα ήταν... θα μου τα έπριζε τα κάκαλα και η κυρά με τα τούρκικα που βλέπει στη Τ.V.

Ερ. Γιατί να προτιμήσω τα σεμινάρια σας;
Απ. Γιατί αν έχουμε χρόνο μετά τα τσίπουρα, θα πεταλόσουμε και τσιτσίκια!!!


Τί θα μάθεις μαζί μου:
 • Για την μελισσοκομία στην Ελλάδα, ότι ...έχουμε 1.026.658 κυψέλες, 23.753 μελισσοκόμους και παράγουμε τόνους μέλι.... και θα σε κάνω #1!!! 
 • Ανατομία, ότι η μέλισσα με βάση τους νόμους της φυσικής είναι αδύνατο να......πετάξει!!!! Βασικά αυτό για τους βομβίνους το λέμε αλλά μου αρέσει σαν ατάκα... γιατί θα σε κάνω αετόπουλο μεγάλε!!! Θα ΠΕΤΑΣ!!!!

 • Η κοινωνία της μέλισσας ...Ένας υπερ-οργανισμός με καρδιά την βασίλισσα... και ένα σωρό άλλες τέτοιες έξυπνες ατάκες να πετάς σε κανα γκομενάκι να ζαχαρόνει για πάρτη σου... ΜΕΛΙ ΘΑ ΣΤΑΖΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ!!!

 • Μελισσοκόμος ή μελισσοτρόφος... πως λέμε για το αυγό με την κότα... το επίκεντρο κάθε φιλοσοφικής κουβεντας θα είσαι... You will bee the MAN!!! 
Και το πιο σημαντικό...
       δεν χρειάζεται να αγοράσεις μελίσσια!!!   
             δεν χρειάζεται να παράγεις μέλι!!!
     δεν χρειάζεται να επενδύσεις όυτε ένα ευρώ στην                  μελισσοκομεία!!!
Θα τους δείχνεις τα δικά μου μελίσσια για δικά σου και θα σε τροφοδοτώ εγώ με οτι προιόντα γουσταρεις σε ιδανικές τιμές... κονόμα και για τους δύο μας!!!


  Τώρα θα μπορούσα να αραδιάσω ένα σωρό άλλα... αλλά πιστεύω ότι σε έχω ήδη ψύσει και μην το χαλάσω. 

  2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι,

   Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα νέο blog που έχει σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών του για όλα τα θέματα που αφορούν την μελισσοκομία. Το νέο αυτό blog έχει την ονομασία e-kypseli.blogspot.com και έχει δημιουργηθεί με πολύ όρεξη και αγάπη για τους λάτρεις της μελισσοκομίας. Σίγουρα μια επίσκεψη στο νέο μας blog θα μας έκανε πολύ χαρούμενους.


   Θερμές ευχαριστίες!
   e-kypseli.blogspot.com

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  Ευχαριστώ που με γράφεις... την ευχή μου νάχεις!!!

  ‘‘παρακαλώ πολύ όχι αισχρόλογα, σχόλια με βρισιές θα διαγράφονται, ευχαριστώ‘‘